Zoeken naar mijn omgeving

Uw zoekactie voor mijn omgeving leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Zin in een zinderende date.....?
....Trio, cuckolding, wife sharing, massage....andere voorstellen ...Veel kan, niets moet. In het kort iets over mij. Ik ben woonachtig omgeving Maastricht, Belgische grensstreek. Een mid vijftiger met een normaal postuur, verzorgd uiterlijk en een gezond lijf. Mijn kernwaarden zijn: discretie, hygiëne en wederzijds respect. Afspreken, kan ook in een hotel? Ik hoor graag van jullie.  
20 dagen
Paul 52 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
massage vanavond
hoi ik ben m 53 uit omgeving Brugge , ik zoek koppel voor vanavond een massage te geven regio west-vlaanderen  
20 dagen
Tom 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vanavond?
Hey, ik ben een slanke en verzorgde man van 36, 1.85m, 80kg, mooi voorzien die vanavond een koppel zoekt van onmiddelijke omgeving Turnhout (kan enkel met fiets verplaatsen). Zelf ben ik eerder een relaxte persoon die graag fantasieën helpt waar maken. Ik sta dus voor veel open. Ouder is voor mij geen probleem zolang er een klik is. Laat maar iets weten bij interesse.  
23 dagen
fred 61 jaar Antwerpen - Lier
zoek ouder koppel +60 voor sex omgeving Lier die kunnen ontvangen
ik zoek ouder koppel voor sexafspraak voor sex met vrouw waarbij man toekijkt , af en toe breng ik vriendin mee waarmee man dan ook mag spelen  
23 dagen
Misterxxx 56 jaar Limburg - Maastricht
Zin in een leuke date?
....Trio, cuckolding, wife sharing, massage....Misschien wil jij beeldmat koppelseriaal maken....? Veel kan, niets moet. Jullie privacy is 100% geborgen. Ik kom uit de omgeving van Maastricht. Heb reeds enkele prettige ervaringen met ruimdenkende koppels. Ik ben een goedlachse moderne mid-vijftiger met een normale lichaamsbouw en een verzorgd uiterlijk. Niet opdringerig en sociaal vaardig. Mijn kernwaarden zijn: discretie, hygiëne en respect! Spreekt dit jullie aan.....  
24 dagen
Tom 54 jaar Limburg - Beverlo
Bij welk jong hetero koppel mag ik langskomen
Bij welk jong hetero koppel mag ik langskomen? Trefwoorden: Gluren,rukken, spuiten op haar, trio, grenzen verleggen,... Spreekt het aan, mail me dan. Discretie verzekerd. In de regio of directe omgeving.  
25 dagen
Tom 56 jaar Limburg - Maastricht
Zoeken jullie een passionele(extra) man?
Goedlachse mid=vijftiger met een verzorgd uiterlijk en een normaal postuur. Niet opdringerig en zeer discreet. Interesse in een vrouwgeicht trio, cuckolding, wife sharing, massage.....? Mail me, altijd reactie retour. Ik woon in de omgeving van Maastricht (Belgische grensstreek). Gr Tom Ps fakes dienen zich te onthouden van reacties.  
25 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
koppel.
Hoi gezocht voor deze avond koppel omgeving Oud- Turnhout , ik verwen jullie beide oraal en eventuuel bij de vrouw net iets meer. Meer info na reactie.  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Hot date
Hey ben bi gast zoek voor deze avond een leuk kpl leeftijd geen belang wel doeners ik ontvang in deerlijk kan ook vemrplaatsen in de omgeving samen glaasje drinken en opbouwen en zien wel waar het eindigd vrouw mag ook of shemale grts hopelijk reaktie  

Hot date
28 dagen
Johny 61 jaar Limburg - HASSELT
Zoek een leuke koppel
Bij deze weg zoek ik naar een leuke lieve koppel+65 om op leuke manier te verwennen ben zeer discreet en verzorgd liefst omgeving Hasselt interesse stuur mail graag en wat jullie graag willen mvg J.  
  1   2   3   4